danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
Forstå hemmeligheden bag alle succesfulde kreative projekter, og lær at navigere imellem den skabende fordybelse og det strategisk udadvendte arbejde.

Workshop: Fra idé til succes

Workshop om personligt lederskab, strategi, målrettet planlægning og balancen imellem kreative processer i dit kunstneriske virke.

Denne workshop om personligt lederskab har særligt fokus på balancen imellem kreative processer og målrettet planlægning. Den giver dig de vigtigste redskaber til at skifte gear og gå fra idé til succes: Beslutningens kraft.  

Forstå hemmeligheden bag alle succesfulde kreative projekter, og lær at navigere imellem den skabende fordybelse på den ene side og det strategisk udadvendte arbejde på den anden, så din synlighed er bæredygtig og begge dele fungerer optimalt.  

Bliv klogere på hvad der får dine kunstneriske projekter ud over rampen – eller får dem til at blive i skuffen – og find de rigtige knapper at skrue på, når du vil sætte handling bag dine projekter, nå ud til flere og tjene penge på dit virke. 

Cecilia taler ikke om lederskab forstået som management og business-tænkning, men lederskab forstået som den individuelle evne til at tage kloge, langsigtede beslutninger. Det handler om at finde mod og metoder til at stå frem i verden, være synlig og tilgængelig, tage ansvaret for at få gode ting til at ske og finde den strategi, der virker.

Price

Prisen er 100 kroner for medlemmer af Dansk Artist Forbund og 1200 kroner for ikke-medlemmer.

Om underviseren

Som underviser og coach trækker Cecilia Krill på mange års erfaring som både udøvende musiker og underviser i kunstnerisk entreprenørskab på landets konservatorier og soloselvstændig rådgiver for iværksættere og freelancere.
Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger fra DJM, diplomuddannet i ledelse og coaching, samt cand. mag. i læring og forandringsprocesser. Derudover er hun forfatter, rådgiver og medskaber af Autors Akademi for “Drivkraft – personligt lederskab for musikere”. 

October
22
2024
Time15.00-18.00
Place:Dronningensgade 68, 4.sal., København
October
24
2024
Time15.00-18.00
Place:Mejlgade 95, 3. th., Aarhus