dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer

Logic
og studieopsætning

Få kompetent assistance, så du kan komme videre med din musikproduktion i Logic X med Thor Finland.

Sidder du fast i arbejdet med Logic X, og kan du ikke komme videre?

Så kan du få hjælp til at få teknikken til køre i dit hjemmestudie. Hvad enten det er mikrofonen, der driller eller du bare ikke kan få hul igennem.

Enetimene kan afholdes hos dig i dit hjemmestudie hvis du bor i eller omkring København. Hvis dit hjemmestudie ligger mindre end 50 km fra København, kan Thor Finland også komme til dig. Ellers er du velkommen i Thors studie på Frederiksberg.

Varigheden er tre timer.

Pris

Prisen for en Logic-konsultation er 500 kroner for medlemmer og 2500 kroner for ikke-medlemmer. Beløbet vil blive opkrævet, når du er blevet bevilget en konsultation.

Om Thor Finland

Thor Finland er komponist, producer, remixer, programmør og mixer – og har de sidste 15 år arbejdet for både upcoming og etablerede danske kunstnere.

Thor begyndte sin karriere som en del af hiphop-scenen i det prisvindende og anmelderroste band Pelding – med to albums udgivet på DJ Vadims tidligere label Jazz Fudge T. Finland har komponeret og lavet scors til både film, dokumentarfilm og reklamer. I dag arbejder han mest selv med den elektroniske genre og hans lyd er præget af en dyb, funky bas og brugen af ​​vintageinstrumenter.

Thor har produceret og remixet for kunstnere som Rosa Lux, Julias Moon, Bye Baret, Olga Kauklaki, Nankoo, Kaya Brüel, Dan Østerby, January Thompson, hvilket har resulteret i adskillige afspilninger i dansk national radio.