dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer

Castingworkshop og
grundlæggende skuespil

Workshoppen er for dig, som gerne vil udvide dit virke som musiker eller scenekunstner med roller i film og reklamer.

Castingworkshoppen introducerer dig til grundlæggende teknikker i skuespil, og hvordan du går til casting. Der er også en introduktion til scenearbejde, tekstarbejde og replikarbejde, herunder diktion, rytmik og artikulation.  

Lær at spille scener som til en casting, og få undervejs én-til-én sparring. Du bliver også klogere på, hvordan du kommer i kontakt med casterne og et bredt branchenetværk, såsom agenter, managers og andre gatekeepere. På workshoppen dykker vi også ned i, hvordan du bruger sociale medier og andre platforme til at gøre dig synlig overfor castere og filmfolk.  

Workhoppens forløb

Det grundlæggende fokus for dagens arbejde er de tre begreber: Nærvær, koncentration og abstraktion.

Undervejs arbejder vi også med hvordan man bruger sit talent og udfolder og ekspandere sine kreative fortrin. Workshoppen afrundes med at sætte fokus på at skabe ligeværdige arbejdsfællesskaber, og hvordan man kan pleje og udvide sit netværk.

Forudsætninger

Der kræves ingen erfaring med skuespil eller filmarbejde.   

Medlemsprisen er 1200 kroner, og prisen for ikke-medlemmer er 3000 kroner.

Om underviseren

Som caster har Gro Therp hundredvis af film og reklamer i bogen. Hun har blandt andet castet til den aktuelle tv-serie Huset, film som Underverdenen og den som dræber og reklamer for Ikea, 3-Mobil, X-factor, vild med dans, og mange flere.

Gro Therp er uddannet fra Roskilde Universitet, har en BA i litteratur og medieanalyse og arbejder primært med fiktionsspillefilm, dokumentarfilm, tv-serier og reklamer. 

april
07
2024
Kl.10.00-16.00
Sted:Gro Terp’s studie i Blågårdsgade 31D